Erica – Chic Mama

Bounty Road

Ikväll har jag gjort Leila Linholms nya recept på Bounty Road. Rockey Road har blivit en klassiker här de senaste åren och det är verkligen godis godis!

Bounty Road var nog minst lika gott som föregångaren. Tyckte det var gott med den här varianten då det salta möter det söta. Jag har mumsat i mig liiite för mycket ikväll men det är ett gott betyg 😉


Recept: Bounty Road

Ingredienser

300 g mörk kvalitetschoklad 70 %
100 100 g sötmandel
0.5 0.5 tsk flingsalt
240 240 g Bounty (4 pkt)
1 1 dl cashewnötter, salta

3

3 nävar minimarshmallows (De var slut när jag handlade så jag köpte vanliga och skar i småbitar)

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten). Det går även bra att smälta den i micro, se bara till att den inte blir för het.

2. Rosta mandeln med skal i en torr och het stekpanna med flingsalt tills den fått färg. Häll över dem på en tallrik och låt dem svalna.

3. Skiva Bounty i 1 cm breda bitar och blanda ner den i chokladen tillsammans med mandel, cashews och marshmallows. Spara gärna lite att strö över som garnityr.

4. Fyll blandningen i en plåt, cirka 3 cm tjock, strö över det du eventuellt har sparat och låt stelna.

5. Bryt eller skär godiset i bitar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats