Ikväll har jag gjort Leila Linholms nya recept på Bounty Road. Rockey Road har blivit en klassiker här de senaste åren och det är verkligen godis godis!
Recept: Bounty Road
Ingredienser
300 g mörk kvalitetschoklad 70 %
100 g sötmandel
0.5 tsk flingsalt
240 g Bounty (4 pkt)
1 dl cashewnötter, salta
1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten). Det går även bra att smälta den i micro, se bara till att den inte blir för het.
2. Rosta mandeln med skal i en torr och het stekpanna med flingsalt tills den fått färg. Häll över dem på en tallrik och låt dem svalna.
3. Skiva Bounty i 1 cm breda bitar och blanda ner den i chokladen tillsammans med mandel, cashews och marshmallows. Spara gärna lite att strö över som garnityr.
4. Fyll blandningen i en plåt, cirka 3 cm tjock, strö över det du eventuellt har sparat och låt stelna.
5. Bryt eller skär godiset i bitar.
Åh mums!
Så gott! Men jag kommer verkligen rulla fram efter den här julen, ätit alldeles för mycket godsaker ; )
Det där såg riktigt mumsigt ut:)
låter gott med bounty i 🙂
nu får du spara en bit åt mig när vi kommer!!!! kram och sov sött!