Erica – Chic Mama

Gott kladd

Bakade kladdkakemuffins förut och sitter nu och tar det lungt och lyssnar på regnet som smattrar utanför. 
Mumsar på min tredje kladdkakemuffins och det är farligt gott, och det här är kladd som jag gillar 🙂
Brukar numera göra efter det här receptet som jag blev rekommenderad att prova. Brukar även ha i chockladbitar i mitten men det är inget som behövs för det här receptet är så gott.

Godaste kladdkakan
Smält:
I kaka mörk blockchoklad över vattenbad
175 g SMÖR

Vispa:
3 ägg
3 dl strösöcker.

Blanda ner: 1.5 dl vetemjöl, 2 tsk vaniljsocker, 1 msk kakao (jag har lite mer än så) Smör- och chokladklet.

Grädda i 150 grader i 35 minuter. ( tiden beror helt på ugnen! och det är viktigt att ta ut dom när de är ganska så kladdiga inuti för kakan eller muffinsen "stelnar" sedan lite)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats